Monday, November 17, 2008

Popular demand by Ebune, I do this quiz. Since he is linking most of his secondary school friends, so I also link it to my secondary/primary/outside friends. Seldom do such quiz, by well...


Q1 : The person who tagged you was?
Ans : Ebune aka Tube
Q2 : Your relationship with her ?
Ans : ex-classmate 4M4 2007
Q3 : Your 5 impression of him ?
Ans : GAY, Fun-loving, Cheerful, Crap, Talkative
Q4 : The most memorable thing he has done for you ?
Ans : I remember clearly what he did to me on my birthday.
Q5 : If he becomes your lover , you would .....
Ans : _l_ off gay
Q6 : If he becomes your lover , he needs to improve on ?
Ans : impossible
Q7 : If he becomes your enemy , you would .....
Ans : I dunno
Q8 : If he becomes your enemy , she needs to improve on ?
Ans : More serious and fierce.
Q9 : If he becomes your enemy , the reason would be ?
Ans : I dun think we would become enemy.
Q10 : The most desired thing you want for him to be ?
Ans : I wish he had turned normal.
Q11 : Your overall impression of her ?
Ans : 1 word, GAY
Q12 : How do you think others would think of you ?
Ans : I am a nerd, short-temper person, an big asshole.
Q13 : The character(s) you love about yourself ?
Ans : My joke, fun-loving, full of nonsense.
Q14 : The character(s) you hate about yourself ?
Ans : My temper
Q15 : The most ideal person you wanna be ?
Ans : No one
Q16 : For people that care & love you , what would you wanna say to them ?
Ans : I love you all too =)
Q17 : Pass this quiz on to 10 people that you wish to know how they feel about you ...
`1`--> Ebune
`2`--> Esther
`3`--> Faruq
`4`--> Eqal
`5`--> Kar Wah
`6`--> Peay Shan
`7`--> Kok Ping
`8`--> Xiner
`9`--> Yan Jie
`10`--> Ying Ying
18 : Who is 6 having a relationship with ?
Ans : I dunno
Q19 : Is number 9 a female or a male ?
Ans : Female
Q20 : If number 7 & 10 are together , would it be good ?
Ans : could be, since both of them are so tall
Q21 : What is number 2 studying about ?
Ans : I forgotten
Q22 : When was the last time you chatted with number 3 ?
Ans : Very long ago, I miss him sia. =)
Q23 : What kind of music genre does number 8 like ?
Ans : She likes all kind of music
Q24 : Does number 1 have siblings ?
Ans : I dunno
Q25 : Would you woo number 3 ?
Ans : We were once together
Q26 : How about number 7 ?
Ans : Impossible, we are brother
Q27 : Is number 4 single ?
Ans : I dunno
Q28 : Whats the surname of number 5 ?
Ans : LOW LOW LOW LOW
Q29 : What is the hobby of number 10 ?
Ans : I dunno
Q30 : Does number 5 & 9 get along ?
Ans : Dun think so
Q31 : Where is number 2 studying at ?
Ans : Ngee Ann Poly, NP rocks
Q32 : Talking something casually about 1 ....
Ans : GAY
Q33 : Have you tried developing feelings for number 8 ?
Ans : erm... ...
Q34 : Where does number 9 live ?
Ans : Tampines, I think
Q36 : Are number 1 & 5 best friends ?
Ans : YES
Q37 : Does number 1 have any pet ?
Ans : I dunno
Q38 : Is number 7 the sexiest person in the world ?
Ans : NO, he is the tallest.
Q39 : What is number 10 doing now ?
Ans : working for her mum.

No comments: